Waarom video?

Why video?

Om klanten te binden en medewerkers te enthousiasmeren. Om passie, innovatie, kwaliteit en beleving te delen. Met video is uw verhaal 24/7 beschikbaar en via website & sociale media creëert u een echte community en conversatie.

Onmisbaar in het digitale tijdperk

Videocontent wordt in dit digitale en online tijdperk ook voor u onmisbaar in branding, marketing en sales. Om mensen in beweging te brengen en te zorgen voor interactie. Om klanten te bereiken, partners aan te spreken, uw zaak te promoten. Het is één van de beste manieren om mensen te prikkelen met nieuwe ideeën of concepten en om ze te overtuigen van uw passie, vakmanschap en professionaliteit. Bijvoorbeeld via uw website of via sociale media zoals Facebook, Twitter en Instagram.

Video is hiervoor namelijk een zeer dankbaar medium: inhoud en beeld versterken de boodschap, mensen worden op een persoonlijke manier aangesproken, dingen die nieuw zijn kunnen in de praktijk getoond worden, een video is 24/7 beschikbaar, voor iedereen toegankelijk, herbekijkbaar en pauzeerbaar op telefoon, tablet of computer.

Het succes van video is zelfs wetenschappelijk onderbouwd. Als mens identificeren we ons het meest met visuele en sterke verhalen. Wanneer we een verhaal zien en horen dat ons raakt, volgt een reactie in onze hersenen: er wordt cortisol aangemaakt en dat geeft ons extra focus. Dit helpt om de boodschap van een verhaal luid en duidelijk over te brengen aan een publiek. Volgens onderzoek zou 1 minuut video meer dan een miljoen woorden waard zijn.

operatie
Kok

Videoconcepten

Video’s op maat, om op een creatieve, authentieke en persoonlijke manier klanten en personeel te engageren en u te onderscheiden van de concurrentie.

JOIN OUR TEAM
Recruteer vanuit het hart. Laat mensen kennismaken met uw onderneming en toon hoe jullie team te werk gaat, waar jullie op inzetten en wat jullie aanpak typeert.

MEET THE EXPERT
Portret van een medewerker die bijzonder werk verricht en een blik gunt in zijn/haar expertiseveld en de innovatie waarmee hij/zij te maken heeft. Bijvoorbeeld nieuwe kleurapplicaties of vernieuwende snittechnieken door een colorist of stylist van een kapsalon.

TIPS & TRICKS
Korte informatieve video die een specifieke boodschap uitdraagt. Bijvoorbeeld: 5 tips voor een succesvolle renovatie. Een recept waarin je visie wordt uitgedragen. Of: hoe kan je de kwaliteit van een product checken?

IN CLOSE-UP
Eén specialiteit, creatieproces of project onder de loep, bijvoorbeeld om minder gekende producten bij het brede publiek bekend te maken, een bijzondere service of een signature ontwerp in de verf te zetten.

INSTRUCTIONAL
Nieuwe producten, technieken en werkwijzen in detail tonen en stap voor stap uitleggen aan (nieuwe) collega’s in het team en klanten.

Q&A
Beantwoordt veelvoorkomende vragen van klanten en het publiek op een heldere en persoonlijke manier in een video.

EVENTS & ANNOUNCEMENTS
Speciale evenementen, acties en nieuwe producten of diensten bekend maken en delen met het brede publiek.

TESTIMONIAL
Haal voordeel uit uw tevreden klanten: een klant deelt zijn enthousiasme over uw onderneming en service. Een positieve manier om potentiële klanten voor u te winnen, want een persoonlijke aanbeveling is goud waard.

CORPORATE FILM
We blikken achter de schermen in uw zaak en werkveld om zo de kijker mee te nemen in uw passie, visie en vakmanschap. De bedrijfsfilm die uw beste visitekaartje is.