Geef je bedrijf een boost met online video

Video is in dit digitale en online tijdperk een onmisbaar instrument geworden om je bedrijf, merk, dienst of product een boost te geven. Om mensen in beweging te brengen en te zorgen voor interactie. Om klanten te bereiken, partners aan te spreken, uw zaak te promoten. De voordelen en mogelijkheden van video zijn eindeloos.

Online video is één van de beste manieren om mensen te prikkelen met nieuwe ideeën of concepten en om ze te overtuigen van uw passie, vakmanschap en professionaliteit. Bijvoorbeeld via uw website of via sociale media zoals Facebook, Twitter en Instagram.

Wil jij je bedrijf ook met video promoten, maar weet je niet goed hoe te beginnen? Vul hieronder je gegevens in en download gratis onze 7 tips om succesvol met online video aan de slag te gaan.

[email-download download_id=”2487” contact_form_id=”2486”]

De kracht van video

De meeste mensen onthouden 95% van de boodschap in een video
en slechts 10% van wat ze lezen in een tekst.

Onderzoek van Forbes

Video is een zeer dankbaar medium om mensen te informeren en enthousiasmeren: inhoud en beeld versterken de boodschap, mensen worden op een persoonlijke manier aangesproken, dingen die nieuw zijn kunnen in de praktijk getoond worden, een video is 24/7 beschikbaar, voor iedereen toegankelijk, herbekijkbaar en pauzeerbaar.

Het succes van video is zelfs wetenschappelijk onderbouwd. Als mens identificeren we ons het meest met visuele en sterke verhalen. Wanneer we een verhaal zien en horen dat ons raakt, volgt een reactie in onze hersenen: er wordt cortisol aangemaakt en dat geeft ons extra focus. Dit helpt om de boodschap van een verhaal luid en duidelijk over te brengen aan een publiek. Volgens onderzoek zou 1 minuut video meer dan een miljoen woorden waard zijn.

Benieuwd naar een voorbeeld?

Bekijk de bedrijfsfilm die we onlangs voor Naturel Concept maakten.